Total forvandling

Hei dere! Her er den “nye” trappen min :o) Etter tre strøk gulvmaling på rekkverk og trappetrinn, er jeg kjempefornøyd med forvandlingen av den trehvite trappen vår. Fortsatt gjenstår det litt småpirk der tapen har sittet, men det tar jeg helt til slutt når jeg er ferdig med hele gulvet. Det gikk kjempefint å male annethvert trinn slik at vi kunne bruke trappen underveis :o) Det har egentlig gått ganske raskt. Etter åtte timer er malingen overmalbar, det er derfor greit å male to strøk i løpet av en dag om man har tid til det :o) Jeg har fordelt jobben med trapp og gulv over flere dager, og uker. Jobb og andre ting skal jo også prioriteres, derfor er jeg fortsatt ikke ferdig med gulvet……

DSC_4504DSC_4514 DSC_4505Her ser dere gulvet før det ble malt. Mursteinsfarget gulvbelegg. Vi var veldig fornøyde da vi la gulvbelegget midt på 90 tallet. Trehvitt og mørke farger skulle det være. Da vi nå skulle pusse opp trappen, vurderte vi å bytte ut gulvbelegget med flis. Jeg hadde imidlertid veldig lyst til å male slik at gulv og trinn fikk samme farge. Nå skal vi teste holdbarheten av malingen. Det er ganske mye slitasje i hallen her, så det blir spennende å se. Blir det får dårlig så får vi vurdere flis på nytt igjen :o)

IMG_4030

DSC_4506 DSC_4510

Gulvet og trinnene er malt i grå skifer. Rekkverket er malt i hvit base, trestjerners gulvmaling det også. Gulvmaling tåler slitasje bedre enn vanlig veggmaling, derfor valgte jeg også det på rekkverket. Total forvandling av trapp og gulv :o)

DSC_4241-001

 

Det ble straks litt mer trivelig å pynte opp under trappen :o) Her er det rett og slett koselig å sitte med kaffekoppen og se at ungene gjør seg klare for å dra på skolen om morgenen :o)

DSC_4512  DSC_4515

 

Fra strålende sol til et voldsomt regnvær….. her skifter sannelig været fort. Det er godt å være inne akkurat nå :o) Snart samles hele storfamilien til middag og kaker, bursdagsfeiring og feiring av at Nord-Trøndelag har fått et 1. divisjonlag i fotball igjen etter 20 år…. det er sannelig noe å feire for oss som er glade i fotball :o) Herlig søndag til dere alle!!

4 thoughts on “Total forvandling

  1. Inger Johanne says:

    Det ble jo kjempefint. Utrolig hva en kan trylle frem med litt maling – men det er mye arbeid, så det er bare å være tålmodig .. Men desto artigere når forvandlingen blir så stor.

  2. Merete says:

    Så flott det ble med malte vegger og trapp! Vi er i gang med samme prosjekt. De trehvite, furuveggene er malt, nå står trappa for tur. Takk for godt tips om å male annet hvert trinn :-)

Comments are closed.