Tovet pannebånd med reflekstråd

Da jeg var på strikkekveld sist, dukket denne flotte prinsessekronen opp på bordet. Rosa, god og varm, “diamanter”, og refleksbånd. Utrolig søt til en liten prinsesse. Kronen er strikket i ullgarn og deretter tovet. På toppen av taggene er det heklet inn en rad med refleksbånd. Helt genialt med tanke på de mørke, kalde kveldene som vi har nå :o)

IMG_4257

“Diamantene” som er sydd på gjør at dette er en krone som nok mange småjenter gjerne vil ha på. Godt og varmt rundt ørene, glitter og stas og ikke minst, de blir sett i mørket.

IMG_4258

Her gjorde vi et forsøk for å se hvor fint reflekstråden lyser opp i mørket.

IMG_4259

Det kan jo tenkes at en liten gutt vil ha prinsekrone og en annen farge. Men det er også mulig å strikke dette pannebåndet uten tagger og legge inn en rad med reflekstråd på toppen. Knallfint :o)

IMG_4261

Kanskje blir det julegaver til noen småtasser i år :o)

IMG_4265

Tusen takk til Kari som lot meg knipse bilder av kronen hun har laget. Jeg har ikke sett slike pannenbånd med reflekstråd på, super ide. Reflekstråd selges mange plasser blant annet på Strikkenett.no

IMG_4267

Nå har jeg både ryddet og bakt og jeg synes sannelig jeg fortjener en strikkepause nå :o) Ha en herlig søndagskveld! Og tusen takk til alle dere som titter innom :o)

EBFCBFD952F9BCAA999C2D46AE2AFA20

7 thoughts on “Tovet pannebånd med reflekstråd

  1. Kari says:

    Takk for trivelig strikkekveld og omtale, Nina.
    Det gledes til neste strikkekveld med damene.
    Hilsen Kari

Comments are closed.