Trappa er høstpyntet

I dag har jeg pyntet på trappa :o) Rett etter jobb dro jeg på hagesenteret og fikk endelig kjøpt inn hvit lyng som jeg synes er så flott, i tillegg må jeg hver høst ha en koselig sammenplanting med rødlilla dekorasjonskål. Det hører liksom med til høsten for meg, å ha med en slik kålplante i dekorasjonen, det er ikke så nøye med det andre som er rundt bare det passer godt til kålen :o) Nå har vi nettopp kommet hjem fra fotballkamp i strålende solskinn, tenk at jentene kunne spille kamp i shorts i midten av september, helt utrolig…. Her ser dere sammenplantingen min, lyslykta står ute året rundt og nå er det sannelig på tide å tenne lys i den også :o)

DSC_6322

Ute liker jeg best å pynte med naturmaterialer, denne kvistkransen er rett og slett veldig flott slik den er.

DSC_6340

Som vanlig følger kattepusene med på hva matmor holder på med ute, en liten smak på lyngen ble det også :o)

DSC_6349 DSC_6360 DSC_6361

De hvite lyngplantene setter jeg ut flere plasser, helst i grupper eller sammen med andre planter. Her har jeg lagt noen steiner inntil planten, da blir det som et lite stilleben på trappa.

DSC_6366

 

DSC_6373 DSC_6375

 

Kanskje du også liker å pynte litt ekstra på trappa om høsten. Jeg blir så glad når jeg kommer hjem og ser plantene som står der og tar imot meg. I morgen skal jeg ta en skikkelig runde i bedet ved trappa, dekkbark ligger klar så nå håper jeg på oppholdsvær :o) Jeg setter utrolig stor pris på at dere titter innom meg, kjempekoselig!! En flott kveld ønsker jeg dere alle!

 

 

10 thoughts on “Trappa er høstpyntet

 1. Rosehagen says:

  Hei;)
  Så flott du har pyntet på trappa;) Er det ikke et fantastisk høstvær;)
  I dag har jeg fått handlet litt høstplanter og pyntet litt på trappa;)
  Tusen takk for kommentaren på teppet mitt;) Bildene er tatt på hytta på fjellet;) Det er bare nydelig der;)) Det er mitt fristed, der senker jeg skuldrene og slapper av;)
  God helg;)
  Klem fra Ann-Mari

 2. Anne Eriksen Valstad says:

  Nydelig! Du er sååå flink kjære deg. Håper at du får ei strålende helg, men det ser ut som om været skal snu litt da…;( Vi har jo nesten vært bortskjemt i Trøndelag i år, så nå blir det skikkelig trist med regn og gråvær…

  Klem, Anne <3

 3. Tonerosehuset says:

  nydelig høstfarger!
  jeg har fortsatt sommerblomster på trappen, dem er like fine, og da kan jeg ikke kaste dem.
  Jeg håper å få laget en ny trapp de nærmeste ukene, og da skal jeg pynte til høst.
  Ha en fin dag!

  klem tone

  • Hverdagsliv Det gode liv says:

   Koselig :o) Ja, jeg har også sommerblomster som står i full blomst enda, jeg forsøker å sette de sammen i grupper slik at de passer sammen med høstblomstene, da vises det ikke så godt når de begynner å falme litt :o) Lykke til med trappa! Fin dag til deg og! klem

 4. Monica Midtun says:

  Så flott det ble- er sant det er ekstra koselig å komme hjem eller ta i mot gjester når inngangspartiet og trappa er så koselig som hos deg :)

  God helg

  Smil og klem Monica

 5. Lise says:

  Hei.
  Vakkert pyntet , jeg blir også veldig glad når ett pent pyntet inngangsparti møter meg. Ønsker deg en god helg.
  Lise

Comments are closed.