Trenger du tips til høstens lesestoff

Siden jeg var barn har jeg vært en såkalt lesehest…. Jeg har alltid likt å lese og bokhyllene her hjemme fylles til stadighet opp med nye eksemplarer. For meg er bøker den beste gave, jeg elsker å slappe av med en spennende, morsom, eller gripende bok. Etter at jeg begynte å blogge har dessverre boklesingen blitt nedprioritert, bloggingen har rett og slett tatt over for den tiden jeg brukte på lesing. Men i ferien og på hytta er det rom for å lese, og da går det gjerne unna noen bøker på kort tid :o) Jeg er derfor på stadig søken etter gode tips til nytt lesestoff. Det er 1. september og tid for en ny blogganbefaling, dere har kanskje gjettet dere til at denne gangen er det en bokblogg :o) Damen bak bloggen er pensjonist og bor på Nord-Møre. Hun presenterer seg selv som rimelig altetende innen litteratur, fra krim og spenning til sakprosa.

bilde

Besøk gjerne bloggen “Med bok og palett” og få mange spennende og gode lesertips til høstens gode lesestunder. Åslaug som damen heter, gir sin subjektive mening om bøkene hun leser. Vi kan derfor gjerne finne omtaler som ikke er udelt positive og det liker jeg. Hun referer gjerne i korte sammendrag hva boken omhandler, men avslører aldri slutten. Noen bøker bruker hun lengre tid på, hun forteller at det er noen spesielle bøker hun liker å dvele ved, noen som betyr mer enn andre. Slik som denne boka….

 

1321350926000_05mag_Den-usynlige_4052372298x1000r

Vi får tips om krim bøker, det er nesten litt morsomt å lese hennes innledning til noen av presentasjonene:  “…i dag føler jeg for en krimbok…” Ja, slik kan det føles noen ganger, og hun setter ord på det :O)

9788202340834

52b1507a054703d2dc1ea31df82578819622b6476748dbd3f71f9a74

Men ikke tro at denne damen sitter på rompa og leser bøker dagen lang. Neida, hun maler og tegner de flotteste bilder, og snart skal hun ha utstilling sammen med sine søstre. Herlig, kreativ familie :o)

CIMG8695

CIMG8721 CIMG8852

Jeg koser meg når jeg er innom bloggen hennes og vet at jeg alltid finner noen gode tips til bøker når jeg trenger det :o) Så tusen takk Åslaug, for at du deler dine leseropplevelser med oss. Det gir i alle fall meg inspirasjon til å lese andre bøker enn de som står øverst i toppselgerlisten hos bokhandelen……. Her sitter hun og nyter sommeren mens hun koser seg med en ny bok som du forøvrig finner omtale av på bloggen hennes.

CIMG8610

Tusen takk til Åslaug med bloggen Bok og Palett. Alle bildene er lånt fra bloggen hennes :o) Nå skal jeg kose meg med fridag i finværet, høstforkjølelsen herjer dessverre her med syke unger, men det er jo vanlig etter skolestart hvert år. Snart må jeg avsted for å handle ingredienser til smoothier proppfulle av vitaminer og godsaker :o) Kattungen sitter som vanlig på fanget mitt mens jeg skriver blogginnlegg, selv om det tar litt lengre tid er det så koselig med den lille “ballen” :o) Mandagen skal nytes! Herlig ukestart til dere alle!

EBFCBFD952F9BCAA999C2D46AE2AFA20

 

2 thoughts on “Trenger du tips til høstens lesestoff

Comments are closed.