Trening med musikk på øret

Trening med musikk på øret kan gjøre treningsturen langt mer lystbetont. Jeg skriver kan, for veldig mange av oss liker den stillheten som omgir oss når vi tar en joggetur eller annen trimtur i skog og mark. Har du treningskompiser så passer det uansett dårlig med plugger i ørene :o) Jeg liker den stillheten som omgir meg på en joggetur, det er utrolig hvor mange tanker og ideer som dukker opp under en slik tur. Jeg har forsøkt å plugge musikk i ørene og synes faktisk det er veldig greit både på treningssenter og på joggetur dersom jeg trenger ekstra energi. Av en eller annen grunn går beina mine mye kjappere når det spilles en sang med raske takter. Men så var det disse ørepluggene da, de faller ut under løpeturen og ledningen er i veien. Men nå har jeg prøvd ut en annen type øre plugger. Jeg grep sjansen da jeg fikk tilbud om å skrive et innlegg for nettbutikken inCover.no. Her har de mye tilbehør, deksler og andre nødvendigheter for oss som elsker å bruke mobilen, Ipaden og andre elektroniske duppeditter. Jeg fikk prøve ut dette headsettet og nå er jeg klar for joggetur.

DSC_1104

Ser dere, den heter til og med Sporty Bluetooth….. Helt uten ledning. Den lades opp ved hjelp av en ledning plugget i datamaskinen og så er den klar til å¨være med på tur. Vil du heller ha andre headsett finner du foreksempel øreplugger i gullfarge….

DSC_1108

Disse ørepluggene er festet med en bøyle som ligger bak hodet. Dette gjøre at pluggene sitter godt i øret til tross for mye bevegelse under trening. Det liker jeg.

DSC_1105

En magnet holder pluggene sammen når den ikke er i bruk. Ledningkrøll ble det slutt på da jeg fikk denne. I dag finnes det jo mange treningsapper som veileder under treningsturen, da passer disse supert dersom du ikke har lyst til at alle skal høre “veilederen” snakke :o)

DSC_1109

Nytt headsett og nye joggesko…. Jeg må bare fortelle om disse skoene og hvordan de ble kjøpt…. Jeg sitter av og til som meddommer i tingretten og da skal man kle seg pent. Dagen var usedvanlig varm og jeg møtte opp i skjørt og topp og pensko. Det jeg ikke hadde fått beskjed om var at vi skulle på befaring, altså på fjelltur…….

DSC_1102

Så her ser dere meg…..eller beina mine da…. med nye joggesko og skjørt på fjelltur…. Bra det var godvær og en skobutikk i nærheten. Fjellturen ble fin den, det var jo nesten som å gå i shorts :o) En fin treningsøkt kan man sannelig få overalt.

unnamed

Tilbake til headsettet mitt og nettbutikken hvor jeg fikk disse fra. Kjapp levering og stort utvalg, her finner du tilbehør for mange forskjellige telefon typer og annet elektronisk utstyr i ulike prisklasser. Det er jo ikke så dumt at det er gratis frakt :o) Dette bluetoothsettet skifter raskt mellom telefon og musikk med et enkelt grep.

DSC_1110

Finn fram favorittsangene dine på mobilen, plugg i ørene og kom deg avgårde på tur :o) Er det mye trafikk bør du likevel vurdere om du ikke heller skal legge igjen pluggene hjemme eller bruke bare en. Har du lyd på ørene må du alltid være oppmerksom på at biler, syklister eller andre kan dukke opp rett ved siden av deg……

DSC_1107

Til helgen skal jeg ut på joggetur igjen, da blir headsettet med, jeg har ikke prøvd det i regn, men det byr seg nok en anledning snart….. Nå stikker jeg avgårde til Frosta og Fylkesting, og hjem sent i kveld. Det blir ikke mye trim i dag, men kanskje skal jeg sniktitte inn på inCover og se om jeg finner noen fine deksel til Ipaden :o) Ha en strålende dag alle sammen!!

EBFCBFD952F9BCAA999C2D46AE2AFA20

4 thoughts on “Trening med musikk på øret

  1. Monica Midtun says:

    Så flink du er som trener :) Smart med musikk på øret. Lå å solte meg en dag og da hørte jeg på podcast, mye artig der inne. Men jeg har ikke slikt fint headsett- ennå !

    Takk for at du heier på meg :)

    Nyt dagen klem og god tur fra Monica

Comments are closed.

Translate »
%d bloggere liker dette: