Trollhasselen er juleklar

Trollhassel, vrigreiner og det er sikkert enda flere navn på disse dekorative greinene. Hver jul har de fått sin julepynt og nå er de endelig klar for julefeiring igjen :o) Med to lekne kattunger i huset måtte jeg henge pynten noe høyt. De har allerede vært og rusket litt i mosen som jeg har lagt i bunn.
DSCN0284
Ser dere det skjønne hjertet. Det har ungene på skolen laget til julemarkedet. Det er strikket store lapper,  tovet, og deretter klippet til hjerter. Enkelt og veldig fint.
DSCN0266
Jeg har pyntet krukken med mose og barkstjerner. Mosen er selvplukket og stjernene fikk jeg tak i på hagesenteret. De er blitt brukt til flere dekorasjoner i år.
DSCN0267
På førjulsturen til København kjøpte jeg noe småtteri, det måtte selvfølgelig bli julepynt. Ingen førjulstur uten julepynt. Disse kulene fra Lene Bjerre synes jeg har en vakker grønn farve.
DSCN0279
Greinene ble derfor pyntet med disse kulene og noen barke stjerner.
DSCN0278
Runde kuler og konglekuler.
DSCN0287
Nå begynner vi å bli klar for julekvelden. Tradisjonen tro skal vi nå se Grevinnen og hovmesteren før vi gjør oss ferdig med siste rest av juleforberedelsene.
DSCN0273
Jeg håper dere har hatt en fin lillejulaften. Vi har snø og minusgrader så her er det ordentlig julestemning. Jeg ønsker dere alle en fin og god førjulsnatt.

2 thoughts on “Trollhasselen er juleklar

Comments are closed.