Trollhasselen er påskeklar

Trollhasselen eller vrihasselen har vært påskeklar noen dager nå. Etter at julefeiringen var over, har den fått stått uten pynt fram til nå, det eneste som har fulgt den er mosen i krukken. Jeg liker å bruke gult når det er påske, det er vel stort sett da jeg bruker den farven. Egentlig er det litt synd, den frisker jo veldig flott opp. Vi får se om våren og sommeren bringer med seg noe gult her i huset da :o)

 

Disse gule og hvite påskeeggene er i tre, de er kjøpt hos Kremmerhuset. Ungene har pyntet mange påskeegg opp gjennom årene og de har jeg tatt vare på, men vi har flyttet alle sammen ut på hytta, så da ble dette redningen for trollhasselen i år :o)

 

Fastelavensfeiringen pågikk lenge her i år, det vil si, riset fikk stå lenge inne med sine flotte fjær, men nå har kattene fått leke med de andre farvefjærene og den gule pynter opp her, hi, hi :o) Ulempen med å la kattene få noen fjær, er at de nå tror de kan gå og forsyne seg av alle fjær som pynter opp i andre dekorasjoner. Så nå er vi i full gang med å oppdra de til å holde seg unna blomsterdekorasjoner på bord og benker, og jeg som var så fornøyd med at kattene aldri har hoppet opp på benker og bord her i huset…. nå er vi i gang… Sukk.

 

 

Dette søte påskeegget fant jeg hos Søstrene Grene, et skikkelig påskehare egg i hvitt glass :o)

 

Men hva er dette…. kan det være påskeharen? Det skal du få se i morgen, hi, hi. Akkurat her er det fotoseanse i haven, men til vanlig er dette noe som holder vakt ved siden av trollhasselen. Nå håper jeg du er så spent at du titter innom meg i morgen også :o)

 

 

Palmesøndag og godvær, nå er det klart for en joggetur og litt uteaktiviteter. Her i huset er det ingen planer om skitur, men vi er superklar for påskeferie ved sjøen :o) Jeg håper dere alle får en strålende god palmesøndag! Jeg er hoppende glad for at så mange titter innom meg og jeg er like hoppende glad for alle koselige kommentarer! Det er kjempetrivelig! Husk å stikke innom meg i morgen da, så skal jeg avsløre hva som gjemmer seg i det siste bildet :o)

 

 

 

4 thoughts on “Trollhasselen er påskeklar

 1. Jorill says:

  Hei,
  innom for å ønske deg og dine en riktig god påske.
  Her er det bloggerunde via mobilt nett som er noe ustabilt, så bildene dine kan eg berre tippe er flotte..hihii
  Vi har starta påskeferien og koser oss på hytta i et strålende flott vær.

  Fortsatt fin søndagskveld til deg :)
  Påskeklem fra Jorill

 2. Livets små øyeblikk says:

  Her er det kvister med gåsunger som har blitt pyntet med egg – har en samling med egg som barna har malt i barnehagen og den kommer frem hvert år:)
  Og jeg er i alle fall spent på det siste bildet;)

  Ønsker deg og dine ei god ny uke,
  varm klem:)

Comments are closed.