Tusenfryd

Hei alle sammen, nå er det jammen meg helg igjen, er det ikke herlig. Her skinner sola, hjemmelaget pizza står på menyen og i kveld blir det planlegging av vinkveld og kanskje litt prøvesmaking…. hi, hi :o) Denne uka fant jeg nydelige tusenfryd i en krukke på Meny da jeg skulle handle mat, den var så søt og fin at jeg tenkte at dette må bli helgens blomst. Jeg må alltid ha en ny blomst til helgen, men vanligvis er det roser, tulipaner eller andre avskårne blomster.

DSCN2044

Den søte rosa sommerfuglen fulgte med som pynt. Jeg har mange gode barndomsminner om tusenfryden. Det vokste nemlig tusenfryd på plena i hagen til min mormor og jeg fikk plukke så mange jeg ville :o) tenk de flotte bukettene jeg kunne lage :o)

DSCN2053

Dersom du vil ha en grønn plen uten blomster kan det nok være lurt å unngå tusenfryd i hagen for den skal visstnok spre seg med rekordfart :o) Men for de som ikke har “grønne” fingre kan jo dette være en mulighet for at hagen skal blomstre vakkert, hi, hi :o)

DSCN2051

På blomsterspråket betyr tusenfryd fellesskap. Det kan jo passe godt til helga når familie og venner samles til sosialt samvær. Endelig er min store sølvkrukke frigjort fra påskens blomster og nå får den stå der og stråle i solskinnet med disse vakre blomstene :o)

DSCN2054

Jeg ønsker dere alle en herlig god og strålende helg! Tusen takk til aller dere som titter innom meg og til dere som legger igjen koselige kommentarer. Dere gjør det så morsomt å koselig å blogge. Ha en flott kveld så blogges vi igjen i morgen :o)

 

 

One thought on “Tusenfryd

  1. Netta says:

    Så skjønn blomst, tusenfryd er bare nydelig. Nå er det bare å få våren inn i huset siden den lar vente på seg ute (akkurat nå snør det svære flak utenfor :-() Her skaper skjønne ranukler ekstra farge i interiøret.

    Ha en fin-fin helg!

    Klem
    Netta

Comments are closed.