Uformell onsdag med bittelitt vårstemning

Uformell onsdag….. Noen ord synes jeg har mer svung over seg når de sies på engelsk…. Casual…. For det er nettopp det jeg planlegger, en “casual” onsdag, en kosedag i Trondheim hos gutta våre, uformelt, tar det som det kommer, gjør det vi har lyst til og håper at værmeldingen ikke slår til med maksimalt av nedbør. Det er rett og slett ei herlig tid vi er inne i nå, til tross for dårlig vær. Dagene er lengre og lysere, fuglene kvitrer muntert og blomsterbutikkene bugner av vårlige fristelser :o) Jeg elsker tulipaner, de krispe vakre knoppene som etterhvert åpner seg og blir enda flottere. De nydelige tegningene i kronbladene og skiftende fargenyanser.

Tulipaner og vårstemning

En stor kopp med rykende varm te er godt på en dag som dette. Vinterstemning utenfor døren, godt og varmt inne.

Tulipaner og vårstemning

Keramikk krukken er flott til tulipaner. Stilkene bøyer seg ned langs kanten og noen klipper jeg kortere.

Tulipaner og vårstemning

Rosa og lilla nyanser er så fint på denne tiden av året.

Tulipaner og vårstemning

Kronbladene har åpnet seg, jeg tror ikke det er mulig å bli lei av slike flotte tulipaner.

Tulipaner og vårstemning

Nå er det slutt på favoritt teen min fra teapigs, og jeg har sannelig lurt på hvor jeg skal få tak i den… Jeg fikk nemlig en pakke da jeg var på et bloggetreff, og fram til nå har det ikke vært mange som har forhandlet den. Men i går var snuppa mi og jeg på cafe og der, der sto teen i en hylle :o) Jippi!

Tulipaner og vårstemning Tulipaner og vårstemning

 

Nå skal jeg komme i gang med dagen for fullt, litt nåler skal settes i nakke og armer og så håper jeg å være klar for en skikkelig slapp av dag med gjengen min :o) Ha en herlig dag der dere er!

 

 

4 thoughts on “Uformell onsdag med bittelitt vårstemning

 1. am design says:

  Høres ut som du hadde en helt superbra plan for dagen.
  Og håper det ble akkurat sånn. :)
  Tulipaner er så nydelig!
  Og jeg ble så overrasket i dag, da en god kunde kom med en stor flott bukett til meg!!! Ikke rart jeg trives!!!!
  Håper nålene hjelper for vondtene dine.

  Stor varm klem fra Anne-Marit.
  Som drikker maaaaange kopper te hver dag.
  Det er min kos!!! :)

  • Hverdagsliv Det gode liv says:

   Så herlig overraskelse med tulipanbukett :o) Kjempekoselig! Ja, vi fikk en herlig dag, akkurat slik vi ønsket det :o) Nåler hjelper nok litt og så er det bare å ta tiden til hjelp :o) tusen takk for omtanken! God klem til deg :)

Comments are closed.