Uteplass på hytta vår

Lørdagskveld og kaldt og grått i Trøndelag. Det frister ikke å holde på utendørs når det er så surt og kaldt, men minner fra varme dager er det kjekt å finne fram. Her kommer noen bilder fra hytta vår og utsikten vi har fra uteplassen. Helt ytterst ser vi Folla, et av de tøffeste havstykkene vi har langs kysten vår. Her kan vi se hurtigruta passere to ganger i døgnet :o) Når det er tørt i været kan vi bruke bergene med mose og lyng som den mykeste sofa, det er ikke nødvendig med madrasser og alskens utstyr. En pute til å legge under hodet kan imidlertid være kjekt :o)

DSCN4813

Denne boka vil jeg anbefale på det sterkeste som ferielektyre. Både spennende, vakker og litt frustrerende på samme tid. Siden det ikke er nett tilgang på hytta, kun dårlig dekning på mobil…. da er det kjekt med gode bøker :o)

DSCN4800-001

Putene er fra Bohus, det samme er stolen som fulgte med hytta da vi kjøpte den.

DSCN4802

Konkylien har blitt med meg hjem fra Monte Negro og får lufte seg utendørs som pynt av og til.

DSCN4803 DSCN4804

Termosen med kaffe, ei bok og noe mykt å støtte seg til, samt godt vær og nydelig utsikt, dette er godt. DSCN4806

 

Dette er vårt uterom på hytta, enkelt men likevel massevis at inntrykk man kan glede seg over :O) Planen vår er å få satt opp benker og bord her som kan stå fast utendørs også om vinteren. Dette er imidlertid ganske krevende da vinterstormene er ganske heftige her :o)

EBFCBFD952F9BCAA999C2D46AE2AFA20

 

8 thoughts on “Uteplass på hytta vår

 1. Timotei says:

  Hei!
  Tusen takk for koselig kommentar hos meg :) Så artig å finne en Levangsbygg her i bloggland! Jeg legger deg straks til i blogglisten min. Så fin hytteplass dere har For en utsikt!
  Rannveig

 2. Toves Sammensurium says:

  Hihi,mens jeg leste meg nedover og koste meg med bildene tenkte jeg at jeg skulle anbefale deg å delta på NiB – men det hadde du jo allerede,så bra.FOr du har jo selve paradis her du Nina,ååå så deilig altså!!!!!!Her var det havlukt og utsikt og Norge og vakkert og vilt og deilig!Jeg skjønner godt du koser deg her!!!!!Lykke til i utfordringen!!!
  Her kom solen frem igjen etter et par dager uten og jeg m ut i garasjen…vi lødde opp det lageret med ved i går…kom inn igjen og satt oss ned og hørte en lyd som ikke kunne være annet enn….veden som raste ned.Hahaha.Jaja,bare å komme seg i gang!!
  Nyt dagen!
  Toveklem .)

  • Hverdagsliv Det gode liv says:

   Herlig :o) Takk for det Tove, jeg elsker hytta mi og uteplassen :o) Kanskje ikke så enkelt å kopiere denne plassen, men uterom er uterom og jeg liker det enkelt :o) Lykke til i utfordringen med ditt flotte bidrag! Klem

 3. Hanne says:

  Må gjerne være enkelt når området og utsikten er som her, håper dere får mange fine utedager i løpet av sommeren:)

  Her er det sol og deilig varmt, men med en liten kald trekk som minner om at vi tross alt bare er inne i første sommerdagen. Men fint å sitte ute likevel:)
  Ha en fin søndag kjære du
  varm klem:)

 4. MissMette says:

  Hei Nina :)
  Tusen takk for veldig koselig kommentar inne hos meg :) – jeg har så smått begynt å blogge igjen og har ikke fått vært rundt på besøk hos så mange ennå… men det blir vel fart på det etter hvert :) NYDELIG plass du viser fra hytta, fantastisk natur og Folla er fasinerende både i godt vær og i uvær… Ja vi får håpe det kommer litt sol og varme nå til uka, det ser i alle fall lovende ut :) Ønsker deg fine dager, nyt og kos deg masse – klem fra Mette

Comments are closed.