Utsikten fra hytta

Jeg elsker utsikten fra hytta vår :o) Hadde jeg hatt mulighet kunne jeg sittet dagen lang og sett utover sjøen. I helga var vi heldige med været og det var mulig å se helt ut i havgapet hvor hurtigruta passerer to ganger i døgnet. Noen ganger ligger tåka så tett at det ikke er mulig å se noen ting, det er fascinerende det også :o) Vi har fått merke høst og vinterstormene også her ute. Da rusker det kraftig i vegger og tak og sjøen står hvit, mens regn og snø pisker mot vinduene :o) Nesten rart å tenke på dette når det var så herlig her i helga. Jeg har drasset med meg puter, dill dall, kaffe og bok utenfor hytteveggen. Her skal det sannelig nytes hvert et øyeblikk i sola :o)

DSCN4813

Konkylien er ikke funnet i sjøen utenfor øya vår, he, he, men er en souvenir jeg kjøpte på en tur til Monte Negro. Der kunne du få tak i det meste av nydelige skjell og konkylier som dette.

DSCN4798

Hva passer vel bedre enn nettopp denne boka akkurat nå :o)

DSCN4800 DSCN4804-001

Termosen er fra GreenGate, min helt spesielle sommer på hytta termos :o)

DSCN4806 DSCN4812

Nå er mandagen kommet og jeg er i gang med min siste ferieuke. Vaskemaskinen surrer og går, eldstemann er dratt tilbake til studier, datteren planlegger fødselsdagsselskap, fotballcup og dugnad står for tur til helga og nå skal jeg altså gå i gang med rydding, pakking, vasking og flytting av tre soverom. Her er det bytte av rom på gang, da lillesøster som snart er 12 år ønsker seg større rom…. men først tror jeg sannelig jeg må ha en kopp kaffe til… God mandag alle sammen! Tusen takk for at dere titter innom meg, det setter jeg stor pris på! Bli gjerne med på min giveaway som jeg har linket til øverst til høyre på siden.

EBFCBFD952F9BCAA999C2D46AE2AFA20

6 thoughts on “Utsikten fra hytta

 1. Millas blåbærtua says:

  Så utrulig nydelig plass dere har der og flotteste utsikten:)synest det er godt når kvardagen starter igjen,blir godt for synest ferien blir litt for lang…

  Fin ny veke til deg❤
  Klem fra Lillian

 2. Sommerhuset i bakken says:

  For en fantastisk utsikt! Skjønner godt at du kan sitte der i timesvis ;-) Den var helt nydelig! Søt og sommerlig termos du har også ;-) Den var koselig! Gi gjerne en tilbakemelding på hvordan boka er. Tar alltid i mot gode tips på bra lesestoff ;-)

  Det høres ut som du kommer til å ha en hektisk uke, stakkars ;-) Håper du rekker å nyte den siste ferieuken din litt også ;-)

  Ha en herlig kveld!

  • Hverdagsliv Det gode liv says:

   Ja :o) Du skal få tilbakemelding på boka, har så vidt begynt på den :o) Fikk ladet batteriene da vi var på hytta så det er bare å brette opp ermene, men jeg skal ta meg noen pauser og nyte ferien også :o) Klem

Comments are closed.

Translate »