Vakker design

Noen lysestaker har et design som gjør at du husker de lenge etter at du så de første gang. Nordic Light fra Design House Stockholm er en slik lysestake. Den er designet av Jonas Grundell og finnes med fire eller sju armer. Disse kan beveges slik at du selv bestemmer hvordan den skal se ut. Jeg har en med fire armer, i hvitt og lyst tre. En perfekt match til kakaokoppene jeg viste dere tidligere denne uka. Også lysestaken kommer fra Glass og Interiør, en spennende butikk med mange gode tilbud akkurat nå. .

DSC_4679

Den ene katten vår er som vanlig med på det som skjer, akkurat nå er han så trøtt at han nøyer seg med å titte på det som er rundt han :o) Stakkar, han har vært hos dyrlegen i dag og er litt slapp, men han finner nok energien igjen om ikke så lenge :o)

DSC_4667Han skjønner at flammene ikke er noe for han, men konglene og granbaret må det vel gå an å tulle litt med….. Heldigvis holder han seg i ro. Jeg tenker med gru på hvordan det skal gå når juletreet skal inn….  DSC_4670

Her har jeg vridd på armene til lysestaken slik at den ser ut som en adventsstake. Jeg kommer nok uansett til å bruke den hele året :o) Staken finnesi flere farger.

DSC_4682

Her er det en som er på utkikk etter barkestjernene på bordet. De er så utrolig gode å tygge på synes han.

DSC_4683

En koselig stund med juleblad, levende lys og en varm kopp te. Det er viktig å ta noen pauser…..

DSC_4684 DSC_4685

Det er slike stunder som dette som er så gode når dagene går i ett med masse aktiviteter og gjøremål. Den trenger ikke vare så lenge, akkurat nok til å drikke opp teen og bla gjennom favorittbladet, så er man klar igjen :o)

DSC_4687

Jeg er så glad for at jeg valgte akkurat denne lysestaken. Det hevdes at ting bare er en ting, men noen vil uansett få mer betydning enn andre. Denne lysestaken er en slik ting for meg :o)

DSC_4690

Ta gjerne en tur innom CupoNation.no for å se om du finner gode rabattkoder til julegavehandelen. Nå gleder jeg meg til å ta helg. Da skal det pakkes adventspakker og litt trening skal jeg også få tid til. Ingen andre planer i helga enn å være hjemme og gjøre akkurat det vi har lyst til. Herlig!! Han en supergod fredag og tusen takk for at dere titter innom meg!

EBFCBFD952F9BCAA999C2D46AE2AFA20

2 thoughts on “Vakker design

  1. Rosehagen says:

    Hei Nina;) Flotte bilder;) LIkte den staken veldig godt. Og den passet jo perfekt sammen med stolen og koppen din. At pus liker pynten er jo litt kost da ;)
    Kos deg med frihelg;) Klem fra Ann-Mari

Comments are closed.