Vakre strikkeplagg i ull

Vakre strikkeplagg i ull
Vakre strikkeplagg i ull

Purl Soho

Vakre strikkeplagg i ull fra Purl Soho

Jeg har tidligere skrevet om Purl Soho som lager de vakreste strikkeprodukter i varme, jordfarger. Av og til slår de også til med friske farger, og da er det virkelig friske farger vi snakker om. Nå er det på tide å trekke fram noen av mønstrene deres igjen. Oppskriften på halsen ovenfor får du gratis og du har mulighet til å bestille garn i nettbutikken deres. Husk toll.... I blogginnlegget jeg har linket til under bildet, går det fram pinnestørrelse og strikkefasthet, om du vil benytte annet garn.   

Vakre strikkeplagg i ull

Purl Soho

Når du bare vil strikke

Noen ganger er det godt å bare sette seg ned og strikke. Uten å tenke på mønster, skifte farger og telling av masker. Et vakkert og elegant sjal som dette er midt i blinken når du bare vil strikke. Nå kan du strikke og skravle eller se på en film samtidig. Og plutselig har du det vakre og anvendelige sjalet ferdig til bruk. Garnet som er brukt er en blanding av alpakka, silke og ull fra baby yak. Også denne oppskriften er gratis og finnes i link under bildet. 

Vakre strikkehalser og skjerf i ull

Purl Soho

"Morsomt "avismønster"

En morsom mønstervariant som gir et spennende skjerf. Designeren sammenligner det med tekst som springer bortover en avispapirside. Like flott uansett hvilken side du velger som skal vende utover. Også denne oppskriften får du gratis ved å trykke på linken under bildet. 

Strikkejournalen får enda mer innhold

Jeg kjenner mange strikkere, og felles for alle er at de tar notater, knipser bilder av det de lager, ja, noen har til og med en kalender fylt med prosjekter de skal lage. Det er med utgangspunkt i alle disse strikkerne at jeg en dag satte meg ned og laget strikkejournalen. Den er til deg som liker å ha oversikt over alt du lager, som liker å samle notater og vite hvor de er, slik at du enkelt kan finne fram til de når du trenger dem. Den er også til deg som har notater liggende litt her og der, bilder som ikke kommer lenger enn til mobilen eller kanskje en strikkeside på facebook. 

Strikkejournalen er laget for at du skal ha et sted å samle notatene dine om de forskjellige strikkeprosjektene dine. Alle sider kan printes ut så mange ganger du vil, men før du gjør det, kan du legge inn tekst som du selv velger og bildene du har knipset av prosjektene dine. Ja, til og med framsiden kan du redigere.... Og, det følger med en oversettelse fra engelsk til norsk på de vanligste uttrykkene. Du kan lese mer om strikkejournalen her.

I mars kommer en helt ny utgave av strikkejournalen. Den får mer innhold, flere framsider å velge i og kanskje legger jeg ved noen oppskrifter.... Den nye utgaven vil få en høyere pris, men fram til da kan du kjøpe nåværende utgave for kr. 47,- og når den nye utgaven er klar, får du oppgraderingen gratis.