Vann med deilig smak

DSC_0222-001

Jeg drikker mye vann, men jeg drikker ikke nok vann i løpet av en dag. Er det noe som er viktig å tilføre kroppen så er det vann. Visste du forresten at det er fullt mulig å bli lurt av tørsten…. Dersom kroppen får for lite vann i løpet av dagen vil du kunne kjenne på samme følelsen som når du er sulten. Det hender jeg blir svimmel når jeg har spist for lite mat. Akkurat det samme skjer dersom jeg har drukket for lite vann, problemet er bare at noen ganger klarer jeg ikke å skille mellom tørst og sult. Alt for ofte har jeg spist litt i stedet for å drikke vann, bare for å merke at jeg fortsatt er litt svimmel… Da må det jo være noe annet og når jeg da fyller på med litt vann og kjenner at jeg blir i bedre form, jepp, da er jo løsningen der. Mer vann mindre mat, hi, hi :o) Så var det utfordringen med å få i seg nok vann…. Noen ganger blir det rett og slett kjedelig og da liker jeg å tilsette litt smak. Her en dag dukket det opp en mulighet til å få prøve noen nye, herlige smakstilsetninger fra Vann PlussVannPluss er en praktisk pulverforpakning som forvandler en halv liter vann til en kalorifattig, smakfull og naturlig drikk uten kunstige tilsetningsstoffer.

 

DSC_0213

De små pakkene er kjekke å ha med i veska, eller ha liggende på kontoret. Særlig på kontoret har jeg litt problemer med å få i meg nok vann, men litt smak i vannet gjør det mye enklere. Jeg fikk tilsendt 12 forskjellige smaker. Jeg har ikke rukket å prøve ut alle, men dette var rett og slett godt.

DSC_0214

Iskaffen kan blandes med melk for best resultat og så er det bare å nyte.

DSC_0215 DSC_0215-001

Energivann, smaksvann, vitaminvann…. her er mange varianter å velge mellom. Umiddelbart ble appelsin med fersken, eple og pære en favoritt her :o)

DSC_0218

Vann gir energi, synes du vann er kjedelig og blander det med saft, kan jo dette pulveret være et alternativ.

DSC_0219

Neste gang jeg skal på flytur skal sannelig en tom flaske samt noen pulverpakker bli med i veska. Ganske mye billigere enn å kjøpe alle disse vannflaskene i kiosken :o)

DSC_0224 DSC_0226

Energi i hverdagen kommer ikke bare i form av trening, men også i form av det vi putter i oss. Dersom dette kan hjelpe meg til å drikke mer vann er det verdt det! Har du lyst til å lese mer om produktene så finner du masse informasjon om dette på nettsiden til Vann Pluss. Ha en super dag alle sammen og husk…. drikk mer vann! :o)

EBFCBFD952F9BCAA999C2D46AE2AFA20

2 thoughts on “Vann med deilig smak

Comments are closed.