Vannballonger…..

Vannballonger, disse bittesmå ballongene fylt med vann, iskaldt vann, omhyggelig knytt og håndtert varsomt, knising og latter når det planlegges et skudd mot en mamma eller en pappa som aner fred og ingen fare :o) Ja, dere har vel alle kjennskap til disse på et eller annet vis :o) I går tittet sola fram utpå ettermiddagen og mine bekymringer om en tidlig høst er som blåst bort akkurat nå. Plutselig dukket datteren min opp på altanen med vaskebøtta og nedi den lå det et ukjent antall vannballonger, klar for vannkrig med pappan sin :o)DSCN4764

Jeg hadde aldri trodd at jeg skulle skrive blogginnlegg om vannballonger, men jeg måtte bare knipse noen bilder og de er jo utrolig dekorative der de ligger :o) minner meg nesten litt om slike gelebønner fra godteridisken.

DSCN4749

Sola skinner, boblene i vannet synes gjennom de tynne pastellveggen :o)

DSCN4751

Jeg tenker dette må jo være perfekt underholdning på en varm barnebursdag, hvis du gidder fylle mange ballonger med vann, vel og merke :o) Det finnes eget utstyr for å fylle ballongene med vann, da går det raskt unna. Vi har ikke fått tak i det enda, men det står på ønskelista.

DSCN4754

De ser unektelig forfriskende ut disse ballongene, nesten til å spise opp :o)

DSCN4756 DSCN4761

Her ser det jo nesten ut som ballongene danser i ring :o)

DSCN4762

Jeg må innrømme at jeg sørget for å skjule meg med et kamera mens krigen pågikk, og plutselig var det mye å finne på inne i huset :o) Men du verden så gøy det var å høre på hyl og latter fra frøkna som i en time hadde stått tålmodig og fylt ballonger :o) Jeg synes virkelig ballongene hennes fortjente et blogginnlegg! Over helga kommer det bilder av et prosjekt vi startet på sammen, men som hun overtok….Da er det fredag jeg har startet på ferie igjen, hurra :o) Håper dere alle får en trivelig fredag og ei strålende helg! Veldig koselig om dere vil være med på min giveaway! Linken finner dere øverst til høyre.

EBFCBFD952F9BCAA999C2D46AE2AFA20

 

4 thoughts on “Vannballonger…..

 1. Millas blåbærtua says:

  Vannballonger er knallgøy men så kjedelig å fylle oppi Hihi,eg har hatt vannballonger i selskap og då har mannen vært den som skulle kastes på:)

  Ei god helg til deg!
  Klem fra Lillian

 2. Tove says:

  Herlig med e vannballonginnlegg….det viser jo en herlig stund og herlige stunder det er bra det:)
  Her er det som regel barna som kaster på hverandre,for et griseriet men du verden så gøy!Minner om elleville vannballongkriger fra barndommen burde sitte i alles minner spør du meg!!!
  God helg!
  Toveklem :)

Comments are closed.

Translate »