Vår egen Halloween feiring

Det er helt slutt med at ungene her i huset har gått knask eller knep i nabolaget. Men vi liker å pynte litt og kose oss med godteri hjemme likevel. Eller, det er vel jeg og datteren min som koser oss med å pynte og så kommer gutta og snapper til seg litt godteri når de finner det for godt. I år har vi kjøpt gresskar, et ekte gresskar altså, det var over seks kilo og sto så fint på kjøkkenbenken. Det sto der fra mandag til onsdag, jeg tittet på det og det tittet på meg, det er jeg nesten sikker på. Det var nesten så det lurte på om jeg kom til å klare å pynte det før feiringen av Halloween. Så, i går kveld måtte jeg i gang. Jeg har aldri skjært ut et gresskar før, men jeg kom i mål og er egentlig ganske fornøyd. Nå står det og lyser opp ved inngangsdøren.

DSC_7489

Inne har vi også pyntet litt, og det går selvfølgelig i svart, oransje og ekle kryp.

DSC_7500

Edderkopper er ikke mine favorittkryp selv om de er i plastikk så jeg byttet de ut med en søt flaggermus i stedet, hi, hi.

DSC_7533

DSC_7526

Servitetter formet som kremmerhus og fylt med godteri er populært.

DSC_7540

Midt på bordet står heksegryta fylt med godteri. Det er bare å forsyne seg, den som tørr..

DSC_7545

Nå skal vi kose oss med film og fortsette å spise godteri. Håper dere som titter innom meg også har hatt en fin Halloweenfeiring. Ha en strålende kveld alle sammen! Liker du aller helst lyse farger også Halloweenkvelden, ta kan du ta en titt HER. 

Klem fra Nina

 

9 thoughts on “Vår egen Halloween feiring

 1. Rosesommer says:

  I år valgte jeg å ta denne feiringen litt mer på alvor, og har hatt det GØY! Klikk inn og kikk på innlegget mitt idag og se hva jeg fant på :)
  Og nå er det julen som gjelder. Allerede imorgen skal jeg ut og begynne innkjøpet av kalendergaver.
  God helg!

 2. Helene says:

  Så kjekt med en mini halloween feiringen. Du har hvertfall vært veldig kreativ og flink med pyntingen. Kos dere masse. klem fra meg.

 3. Rosehagen says:

  Hei;)
  Så fint du har pyntet;) Kjempekoselig;)
  Jeg er litt giddesløs for tiden, så gresskarene står bare på benken;(
  Gleder meg til å følge føprjulsbloggingen din;)

  Klem fra Ann-Mari

 4. Livets små øyeblikk says:

  Det ble lite feiring hos oss men masse godteri – det var så få barn som kom på døra til oss at vi har et stort “overskuddslager”;)
  Det gresskaret ditt var stilig, har sett flere kreative utskjæringer og har latt meg inspirere til neste år!

  Ha en fin fredag når den kommer, jeg gleder meg til førjulsblogging hos deg.
  Varm klem
  Hanne:)

  • Hverdagsliv Det gode liv says:

   Masse godteri her også, kom bare to barn på døra i år, men det var vi forberedt på. I fjor var det ingen :o) Nesten ingen unger som bor i gata vår lenger. God natt til deg og kos dere med godteri i helga :o) Klem

 5. Toves Sammensurium says:

  så stemningsfullt og koslig og tøt!!!Man har jo lov å kose seg selv om ungene ikke er helt små…det er heldigivs en tid for alt!!!! :)
  Pyntet ikke så masse her i går,vi var knapt nok hjemme..men i dag begynner forberedelsene til morgendagen hvor vi tar den helt ut og dfeirer Linusen vår!
  Ha en deilig fredag :)
  Toveklem;)

Comments are closed.