Vårens nyheter fra Søstrene Grene

Vårens nyheter fra Søstrene Grene

Helt siden Søstrene Grene åpnet sin butikk i byen vår, har jeg digget hele konseptet. Jeg elsker å titte innom for å se om det har dukket opp nye småting jeg kan bruke når jeg styler mine egne produkter til fotografering. Skal jeg ha småtterier til adventskalenderen, finner jeg alltid noe der. Bokser og esker i kule mønstre og flotte farger til gaver eller oppbevaring. Jeg har også sansen for at de ofte bytter ut produktene sine, det betyr at det alltid er noe nytt når du er innom. Smart salgstriks, sukk..... 

Ny butikk åpner i Trondheim

Nå åpner de sin tredje butikk i Trondheim, nærmere bestemt 16.mars på City Cyd. I samme slengen lanserer de vårens produkter. Her er det mye snadder for den som liker duse pasteller med gråtoner. Det er også mye å glede seg til for den som elsker detaljer, herlige skåler, puter, blomsterkrukker og esker. Jeg tror egentlig at det er best at jeg holder meg hjemme når disse produktene pakkes ut i butikken..... Du kan se mer om vårens nye produkter hos Søstrene Grene. 

Vårens nyheter fra Søstrene Grene
Vårens nyheter fra Søstrene Grene
Vårens nyheter fra Søstrene Grene
Vårens nyheter fra Søstrene Grene
Vårens nyheter fra Søstrene Grene
Vårens nyheter fra Søstrene Grene

Vårstemning 

Jeg vet ikke hvordan det er med deg, men disse bildene gir meg vårstemning. I skrivende stund sitter jeg på hytta, snøen laver ned utendørs og fyller bakkene med etterlengtet snø. Jeg trives med vinteren, og vil gjerne at det skal være vinter i februar. Likevel fylles jeg med optimisme og arbeidslyst når dagene blir lengre og lysere. Pasteller og lysere farger er flotte på denne årstiden. 

Vårens nyheter fra Søstrene Grene
Vårens nyheter fra Søstrene Grene
Vårens nyheter fra Søstrene Grene
Vårens nyheter fra Søstrene Grene
Vårens nyheter fra Søstrene Grene
Vårens nyheter fra Søstrene Grene

Alle bildene er lånt fra Søstrene Grene. Jeg ønsker dere alle en fin ny uke! Vinterferien er vel i gang for mange med unger i skolen. Jeg og vofsen har tatt turen til hytta hvor vi kan både trene og jobbe og kose oss sammen med ferierende ungdommer. 

Translate »
%d bloggere liker dette: