Vårstemning på kjøkkenet

I dag har skuffer og skap på kjøkkenet fått en skikkelig oppfriskning. Det vil si, nå er det ryddig og reint. Mye jobb, men å så herlig når det endelig er gjort!! Snuppa mi har hjulpet meg mye, hun er tålmodigheten selv når hun får sette i gang med noe som er gøy. Rydding i skuffer gikk derfor unna i en fei :) Nå må vårsola bare komme, og vi er klar for konfirmasjon. Ooog, det er vårstemning på kjøkkenet. Nå mangler jeg bare litt blomster og blomstrende kvister på kjøkkenbordet, så er vi helt klar. Jeg har flyttet litt og ordnet litt på tingene som står på kjøkkenbenken. Det blir raskt en vane å la tingene stå på sin faste plass. Men uten å handle en eneste ny ting, ble kjøkkenbenken fornyet. Jeg hentet fram en skål jeg kjøpte for lenge siden. De herlige turkise fargene passer flott nå når det er lysere dager. De grønne fjærstilkene til aspargesplanten holder seg veldig godt i et glass med vann og er blitt en liten favoritt hos meg.

IMG_7277 IMG_7275 IMG_7280

På veggen henger hyllen med mange små rom. Jeg synes ikke det er så enkelt å plassere ting der uten av det virker rotete. Jeg prøver derfor å sette sammen farger som tåler å stå i nærheten av hverandre og akkurat nå vil jeg ha lyse farger :)

IMG_7255 IMG_7263 IMG_7256 IMG_7264 IMG_7265

Vi som er så glade i å bake muffins må selvfølgelig ha et utvalg av muffinsformer. Disse er skikkelig sommerfriske. Jeg er overbevist om at muffinsene kommer til å smake enda bedre i disse :o)

IMG_7266

Da vi skiftet kjøkkeninnredning for noen år tilbake, ble det ikke gjort annet med veggene enn å male. Nå er vi rimelig klar for å pusse opp både vegger og tak og jeg har allerede noen ideer om hvordan jeg vil ha det. Så får vi se om vi kommer i gang i løpet at året eller om det dukker opp andre ting som skal prioriteres. Det er uansett gøy med planer. Ja, det ble et sent innlegg i dag, derfor ønsker jeg dere alle en riktig god natt!

Translate »