Vårt lille hyttebad – før og etter

Fredag, den beste dagen i uka :o) Jeg har fri og sola skinner. I høstferien var vi på hytta vår som ligger ved kysten. Jeg har alltid drømt om et bittelite hus, landlig stil og masse plass rundt det lille huset. I stedet har vi hytta vår som ligger rett ved sjøen, med masse natur rundt. Hytta har vært trehvit innvendig, akkurat slik som det skulle være på 80 – 90 tallet. Enkel standard, men med faciliteter som strøm og innlagt sommervann :o) Nå har vi oppgradert mye uten at vi har bygd på eller bygd om. Vi har ikke behov for en diger hytte selv om vi er mange, på hytta er vi sammen hele tiden, og har vi behov for alene tid er det bare å trekke seg tilbake på et soverom eller ta en tur ut i naturen :o) Det viktigste for oss var vann, så da vi for noen år tilbake fikk mulighet til å koble oss på vann, da var vi ikke vanskelige å be :o) Etterhvert har vi malt det meste innendørs i hytta i lyse farger. Enda gjenstår det noen malerprosjekter, men vi skynder oss sakte. Tiden på hytta sammen med ungene er viktig å verne om, vi kan ikke jobbe hele tiden og slik vil vi ha det :o) Men nå er badet pusset opp og jeg er kjempefornøyd.

DSC_4493

Og slik så det ut før første strøk med maling. Her er jeg i gang med sparklingen :o) Jeg grunnet et strøk med vanlig grunning, har ikke brukt sperregrunning eller kvistlakk, selv om det anbefales på ubehandlet tre. Hittil har ikke kvistene skint igjennom så jeg tror det holder godt. Treverket har stått slik i mange år og det har nok stor betydning.

DSC_1274 DSC_4494

Jeg tok ikke bilder av gulvet i forkant, men det var terrakottafarget gulvbelegg. Nå har vi lagt gulvbelegg i en gråblå nyanse. Det  er litt ruflete på overflaten, med andre ord er det ganske så sklisikkert :o) Kjøkkeninnredningen ble malt i grå skifer som også er en gråblå farge. Jeg har valgt å bruke samme nyanser for å skape en flyt av fargene siden det ikke er så langt mellom rommene :o)

DSC_4492

Litt småtteri som såper og denne hånd duken, ble kjøpt i Frankrike i sommer.

DSC_4488

Fra før hadde vi trehvite speil og trehvite åpne hyller. På Skeidar fant jeg dette lille skapet som passer perfekt over den lille vasken. Dusjkabinettet ble montert av rørlegger og med helt blanke vegger fikk vi inn masse lys fra det lille vinduet vi har på den ene veggen. Krakken er også kjøpt på Skeidar og den herlige matten er kjøpt hos Reidunn med bloggen Charme France. Hun selger mange, flotte håndlagede produkter.

DSC_4476

Her ser dere fra den siden dusjen står. Kanskje skimter dere så vidt fiskebeinstaket også. Det var ganske mye jobb med å male taket, heldigvis var det ikke så stort :o)

DSC_1273

Noen detaljer, litt spafølelse kan man skape selv om ikke plassen er så stor. Tente duftlys, godt og varmt og lyst og trivelig. Jeg elsker det lille, landlige badet mitt :o)

DSC_4486 DSC_4468Nå er jeg snart er jeg klar for Trondheimstur og besøk hos mine eldste sønner. Litt shopping og lunsj sammen blir koselig.  Prosjekt gardiner eller lameller i stua der står for tur :o) Tusen, tusen takk til alle dere som titter innom meg og bloggen min. Jeg blir så utrolig glad for alle koselige kommentarer. I helga skal jeg ta en titt innom alle mine bloggevenner som jeg ikke har rukket innom denne uka. Gleder meg allerede!! Ha en strålende fredag alle sammen!

EBFCBFD952F9BCAA999C2D46AE2AFA20

7 thoughts on “Vårt lille hyttebad – før og etter

 1. Rosehagen says:

  Hei;)
  Hytteliv skal være sosialt;) Badet ble kjempefint etter at det fikk litt maling. Panel som har blitt gult tar mye lys!! Så jeg har også noen småprosjekt inne på hytta, i sakte fart;)
  Hyttelivet er virkelig rekreasjon, men i helgen er det hjemmehelg med besøk;)

  God helg;)
  Klem fra Ann-mari

 2. Timotei says:

  Å, det var litt av en forvandling! Lekkert ble det og så fint med litt blått i håndklær og matte. Skjønner godt at dere koser dere på hytta!

 3. amdesign says:

  Hei på deg Nina!!!
  Så fint hyttebadet ble!!!
  Jeg er så enig med deg i at på hytta er det så viktig å ha tid til hverandre, kose seg og samle opp nye krefter og lade batteriene sammen!
  Vi har også hytte, men på fjellet.
  Og har valgt å ikke pusse opp der enda.
  Det nytter ikke at vi også skal jobbe der, også!
  Så det tar vi etterhver. Og det er helt greit der som det er!
  Vi har kaldt vann i springen på badet, dusj vi tar frem, ring hytta varm og strøm! Da klarer vi oss en helg innimellom :)

  Ha en fin helg sammen med gjengen!

  Klem fra Anne-Marit

  • Hverdagsliv Det gode liv says:

   Tusen takk :o) Ja, det er viktig at man koser seg og slapper av også. Det er nok av ting som må gjøres når man har hus og hytte, det må ha første pri. deretter kan man kose seg med å gjøre det finere når det passer slik :o) Klem

Comments are closed.

Translate »