Velkommen til bye9design printshop

4. januar åpnet bye9design butikken sine online dører for deg, og alle andre som har lyst å følge trenden med print i interiør og til hverdag og fest.

Printene fra bye9design er håndlagede og av høy kvalitet. Det betyr at du kan forstørre bildene uten at det får betydning for farger og motiv. Før jeg legge printene ut for salg i butikken, har jeg selv testet og prøveprintet alle motivene for å sikre at kvaliteten er høy. 

Jeg jobber hele tiden med å oppdatere butikken med nye typer print. Utover vinteren og våren vil det fylles på med print til barneselskap, bryllup, konfirmasjon og andre begivenheter. Du vil finne bordkort, bursdagshilsener, vimpler, kakepynt og annet gøy å pynte med. 

Hva er så spesielt med bye9design print? Jo, du får kjøpt, lastet ned og tatt i bruk printene med en gang. Du kan sitte hjemme og velge ut det du vil ha, laste det ned og pynte veggene dine, skrive på bordkortene eller bursdagshilsenen med en gang. Ingen venting på posten eller utgifter til porto. 

Når du bestiller et bursdagskort, bordkort eller andre print fra bye9design, er filen din for alltid. Du kan skrive ut printet ut så mange ganger du vil og gi det bort til så mange du vil. Noen print vil også være laget for at du skal kunne sette ditt preg på de med farger, glitter eller annen pynt. Bursdagskortet "Happy birthday" er et slikt print. Du kan bruke det slik det er eller fylle på med flere farger, til og med glitter vil bli pent på dette kortet. Du kan ramme det inn, bruke det som enkelt kort eller printe det ut som et dobbelt kort. 

Printene er for deg som har tilgang til en printer/skriver. Du kan variere utseende på printet med å velge forskjellige typer papirkvalitet. Vannfarge printene vil for eksempel bli ekstra lekre på akvarellpapir, slik som dette printet - "litt gul". 

Noen kort får følge med tilbehør som gjør kortet mer personlig og spennende uten at du trenger tegne eller gjøre annet enn å klippe og lime. Bursdagstogene er slike kort. Her følger det med et ark med ballonger og bannere med tall. Kortene kan brukes til mange aldersgrupper, det er bare å lime på riktige tall. 

For deg som liker design og print med motiverende ord og quoter, her vil det dukke opp spennende ting hver uke. Du betaler for en fil og kan skrive det ut så mange ganger du vil. Supre og rimelige gaver til venner og venninner. 

Dersom du liker butikken og printene, vil jeg sette stor pris på om du hjelper meg å dele den med noen du kjenner. Tusen takk for hjelpen! Har du lyst til å holdes oppdatert på printene som litt etter litt fylles på i butikken, da kan du melde deg på nyhetbrevet nedenfor. 

Thrive Leads Shortcode could not be rendered, please check it in Thrive Leads Section!

Translate »
%d bloggere liker dette: