Velkommen november – alt jeg skal gjøre……

Velkommen november

Brrrr, det ble bare en snartur ut med Idefix vofsen vår i kveld. Det var jo hutrende kaldt ute. Vi tuslet av sted i kosetempo, det knitret herlig under beina da vi gikk på frossent løv og gress. Den lille, hvite ulldotten snuste og trippet av sted, lykken var stor da han fikk hilse på en liten hundefrøken med blinkende rødt halsbånd. Jeg tror ikke han la merke til kulden. Over oss skinte det i millioner av stjerner, vi kunne tydelig se mange av stjernebildene.

Mens vi tuslet rundt, tenkte jeg på bloggen, på nettbutikken og på førjulsboka som nå er i salg. Det er så morsomt å tenke på at flere enn meg allerede har tatt den i bruk nå i førjulstiden. Men jeg tenkte også på alt jeg har lyst til å lage. Det er noe med de mørke kveldene og lysten til å gjøre noe kreativt og oppleve noe. Her skal du få høre hva jeg skal fylle november med.

Kooooose meg

Kose meg på hytta med god drikke og familien rundt meg. Lese noen av bøkene som ligger på vent i bokhyllen og tenne massevis av levende lys. Jeg gleder meg til å begynne juleforberedelsene på hytta og tenne det første adventslyset.

Komme i gang med juleforberedelser

Jeg gleder meg til å komme godt i gang med juleforberedelsene ved å bruke førjulsboken jeg selv har laget. I dag har jeg printet ut boken og listene, nå skal kalenderen oppdateres og jeg skal få den første oversikten over alt som skal skje framover. Jeg har funnet en praktisk perm som jeg kan putte boken inn i, du skal få se hvordan jeg har tatt den i bruk om noen dager

forjulsboken - en trinn for trinn guide til en stressfri førjulstid

Planlegge 2017 og jobbe

Jeg elsker å planlegge, og nå skal 2017 planlegges. Året jeg skal forsøke meg som heltids grunder. Jeg har søkt om permisjon fra jobb, og dersom alt går som jeg håper, skal jeg fra nyttår være min egen sjef. Men før den tid skal jeg lage juleprint som kommer ut i nettbutikken og om alt klaffer, så skal jeg delta på julemarked med printene mine. Det er så mye å glede seg til, og hver gang jeg kan sette meg ned og skrive noen ord her på bloggen, eller på mitt nye nettsted, Organized and Happy, bobler det i meg. Jeg føler meg så heldig som kan holde på med dette. Planlegging føles ikke som noen jobb, kosefaktoren er høy når jeg danderer meg til med penn, kalender, planleggere og datamaskin.

Lage enkle scrappesider med eget design

Scrapping og fotoalbum må ikke være vanskelig og tidkrevende. Det kan være nok med enkle bilder og kort med tekst og motiv. Jeg har kjøpt inn fotopapir for å printe ut bilder, og deretter skal scrappe printene jeg jobber med nå, testes ut. Jeg gleder meg til å vise deg resultatet, men først kan du ta en titt på disse vakre sidene. Så enkelt og fredelig. Dette er sider som er gode å se på.

 

Jeg skal lage kort, invitasjoner, adventskalender bokser og mye mer

Det tar tid å lage et print som blir så bra at jeg vil legge det ut i nettbutikken. Men ideene står i kø, og det er på tide å få gjort noe med alt det jeg går og tenker på. Nå blir det juleprint altså. Denne uka setter jeg i gang med å lage motivet til adventskalender esker i ulike størrelser. Etterhvert blir det også esker og poser med julemotiv, julekort og gavelapper. Det kribler i fingrene etter å komme i gang. Til helga braker det løs…..

9ef6e119d17d51f7443703c4a9c31b3c

 

Førjulstur

I år reiser vi på førjulstur til Riga. Om man kan si at det er mulig å samle på julemarkeder, så er det nettopp det vi gjør. Nå begynner det å bli en del julemarkeder på listen vår, og i år står altså Riga for tur. Jeg gleder meg til å tusle rundt og kjenne på duftene, drikke gluhwein og bare kose meg. Det er fantastisk med en slik kose helg i førjulstiden. Julegaveshopping står også for tur, og det samme gjør adventskalenderen. Det er med andre ord massevis av ting jeg kan fylle november med, og det ligger også godt til rette for å bli noen hektiske dager dersom jeg skal klare å gjøre alt jeg drømmer om. Derfor er planlegging så viktig, og nå skal jeg sette ned noen punkter for denne uken før jeg tar kveld. Nyt november du også!

 

signatur