Velkommen november

Tenk at det er bare en måned igjen til 1. desember. Dette er måneden da jeg begynner å tenke på jul og juleforberedelser. I fjor delte jeg mine “stressfri juleforberedelser” med dere og jeg planlegger å ta fram noen av tipsene også i år :o) Men i dag er det den 1. i en helt ny måned og da er det jo klart for månedens blogg presentasjon. Denne gangen er det en koselig dame med en like koselig blogg, som jeg har lyst til å la dere bli kjent med. I tillegg til blogg har hun både butikk og nettbutikk, og er du innom Stathelle, da må du kikke innom butikken :o) Hun deler nydelige bilder som jeg finner mye inspirasjon i, og ikke minst, hun tar seg ofte tid til å legge igjen koselig meldinger til oss andre bloggere…..

aug. 2014 115

Da er det nok noen som allerede har gjettet seg til hvem jeg mener……

det er nemlig Anne-Marit med bloggen Am design. 

 

oktober 002

Bildene hun deler har hun tatt selv. Det er mange koselige stilleben og finne når det kommer nye blogginnlegg fra den damen. Hun er glad i naturen og bruker ofte naturmaterialer når hun pynter. Rett som det er finner vi fine bilder av rosekopper og andre koselige ting som hun pynter med innendørs.

Oktober bloggbilder 14 053

Anne-Marit er glad i den landlige stilen, det gjenspeiler seg også i interiøret og bildene hennes. Om det er litt slitt og sjarmerende så finner hun nok en plass til det :o)

september blogg 078

På lik linje med meg selv sliter Anne-Marit med leddgikt. Jeg skriver ikke om dette på bloggen min, men Anne-Marit har en åpen dialog med sine lesere om sykdommen sin. Det kan være godt for mange å lese om hvordan hun takler sykdommen sin på godt og vondt. Det er en tøff dame som tar joggeskoene fatt ut i naturen for å trene og som har lyst til å jobbe i butikken sin, til tross for nedturer i perioder. Takk til den flotte damen som deler dette med oss!

aug. 2014 012

Både Anne-Marit og jeg har konfirmant til våren, jeg gleder meg til å følge henne og kanskje hente noen tips og ideer til selskapet. I tillegg er vi visst glade i kattepuser begge to…..

10420212_1479236822334013_231679824802656958_n

Mange av dere kjenner bloggen Am design fra før, men har dere ikke besøkt henne tidligere så må dere ta turen innom :o) Alle de flotte bildene er selvfølgelig lånt fra bloggen hennes. Nå er jeg på tur til Oslo og i kveld skal jeg på jubileumsmiddag i Oslo spektrum. Det ser jeg fram til, er litt spent på hvordan en slik middag vil bli……  Tusen, tusen takk til alle dere som titter innom og til alle dere som legger igjen koselige kommentarer og til dere som sender meg epost. Jeg har ikke rukket å svare alle enda, men det blir! :o) Håper dere alle får en strålende lørdag!

9 thoughts on “Velkommen november

 1. Reidunn Kristiansen says:

  Endelig er jeg på nett igjen og du er den første jeg måtte innom:)
  Am design er en blogg jeg har fulgt lenge og hun er jo bare et fantastisk menneske! Hun har så utrolig mange flotte bilder som jeg blir så glad av og får inspirasjon fra!!
  Så spennende middag du skal på i kveld. Kos deg masse og ei kjempefin helg til deg!!:)
  God klem fra Reidunn

 2. Rosehagen says:

  Hei;)
  Anne-Marit er en flott blogger;) en av de som jeg alltid må innom ;)
  Tusen takk for koselig kommentar på Blåbærmuffinsene, guttene liker overraskelser i posten. Ja, posten har tjent noen kroner på meg i årenes løp;)
  Kos deg i Oslo;)

  Klem fra Ann-Mari

 3. Monica Midtun says:

  Takk for koselige ord inne hos meg og at du har fulgt med meg i mitt nye liv- eller rettere sagt overgangen som er akkurat nå :)

  Er ikke noe glad i november- men kanskje jeg blir det dette året :)

  Har ikke vært innom henne før men nå skal jeg- nydelige bilder ! God tur og kos deg masse :)

  Klemmer fra Monica

 4. Titti Malmberg says:

  November är en trist månad så det är skönt att ha julen att se fram mot…
  Kul att du tipsar om andra fina bloggar, nu ska jag kika in där!
  Varm kram till dig,
  Titti

Comments are closed.