Velkommen vår

 

DSC_5368

Tenk det er 1. mars i dag og med den kommer kanskje våren. Du er så velkommen vår :o) I alle fall står sola høyere på himmelen og dersom vi kjenner ekstra godt etter, kan det hende den varmer litt også. Jeg har sett at det flere steder meldes om hestehov, snøklokker og andre kjærkomne vårtegn. Men i hagen min er det fortsatt vinter og det ser ikke ut som det er noen tegn på at det snart er vår der ute heller…. Men vet du, forrige lørdag var jeg på trimtur, og nede ved fjorden vår oppdaget jeg gåsunger. Noen kaller det også harelabber, og det finnes nok enda flere navn.

Det hadde vært gøy om dere kunne fortelle meg hva dere kaller disse søte grå labbene. For jeg tenker ikke på fuglene, men på disse skjønne grå labbene som dukker opp på trærne. Sola skinte og det var nesten litt varmt i lufta. Men så skiftet det igjen og det ble både sludd og regn. Og slik vil nok mars også bli, skiftende vær, men med noen glimt av det vi alle kanskje går og gleder oss litt til, våren :o)

DSC_5369-001Jeg nyter min kopp med kaffe eller te innendørs og fortsatt har jeg vinterkoppen framme. Disse små øyeblikkene av glede vil jeg ta vare på. Det å sitte i sofakroken og kjenne solstrålene varme mens jeg leser eller strikker og titter på det ungene holder på med. Det er lykke :o)

DSC_5381

Nå skal jeg avsløre en liten hemmelighet når det gjelder disse gåsungene…. De er nemlig snart 5 år :o) Jeg fikk de sammen med en blomsterbukett, og i stedet for å la de stå i vann, lot jeg de tørke. Etter det har de blitt hentet fram hver vinter og vår, i tilfelle jeg ikke skulle komme til å finne noen nye utendørs :o)

DSC_5369-002

Lerkekvistene ble kjøpt til jul, og nå har jeg også fått tilbakemeldinger på hvor det finnes slike flotte grener. Til neste jul kan jeg kanskje spørre pent om det er noen som har noen slike fininger til meg :) Snart skal jeg pakke bort disse sammen med koppen min, det ligger liksom litt vinterstemning over konglene og nå vil jeg jo ha vår snart :o)

DSC_5383 DSC_5385

Nå er jeg klar for en dagstur til hytta ved sjøen. Det er første tur i år og jeg gleder meg til å komme dit og trekke inn den friske, gode sjølufta :o) Matpakke skal pakkes og litt ting og tang som skal være med utover skal pakkes i bilden.

 

2 thoughts on “Velkommen vår

  1. Helen says:

    Ja la oss håpe våren kommer i mars <3 Her jeg bor ( i Telemark) er det skikkelig ruskevær i dag. Jeg kaller de kvistene pusunger.
    Hvor er den nydelige koppen fra?

Comments are closed.