Verdens beste dessert

August er en fin måned, datteren min har bursdag og hagen er vel på sitt flotteste :o) På denne årstiden begynner også hagebærene å modnes og hva er vel bedre enn å spise bær fra egen hage til dessert :o) Min kjære mann har plukket litervis med rips fra hagen og gjett om vi har kost oss med dessert, opptil flere dager på rad :o) Det finnes nok mange varianter på ripsdessert, her er en superenkel….. rips med vaniljeis.

DSCN4732

Ei stor skål med rips fikk ben å gå på, godt at det var enda mer enn dette, da ble det nok til å fryse ned noen bær til smoothie i løpet av vinteren.

DSCN4713

Friske, røde og blanke bær, flott å se på :o)

DSCN4717

En annen variant er rips og vaniljesaus. Det er nok den varianten som brukes mest her hos oss. Jeg blandet litt melk i vaniljesausen, da blir det litt “lettere” saus. Vaniljekesam er også veldig godt til bær.

DSCN4724

Når jeg kommer fra jobb i dag er det en uke ferie igjen. Jeg gleder meg til å ta en tur på hytta, og få ordnet litt i hus og hage. En fjelltur skal det også bli plass til samt fotballcup og dugnad i slutten av uka :o) Håper dere alle får en strålende torsdag, og tusen takk for at dere titter innom til meg!

 

EBFCBFD952F9BCAA999C2D46AE2AFA20

4 thoughts on “Verdens beste dessert

 1. Reidunn says:

  Nam, nam!! Rips er så nydelig til det meste:)
  Jeg elsker ripsgele, det er så frisk og godt!!
  Lekre bilder du har tatt av ripsene. Får litt vann i munnen nå kjenner jeg:)
  Gratulerer til bursdagsbarnet!! Har selv bursdag i denne flotte måneden:)
  Fin dag til deg Nina!!
  Klem Reidunn

 2. janne says:

  Heia:)
  Så utrolig digg med ripsbær;) Flotte bilder!!
  Har en del i hagen vi også. Men har ikke fått plukket inn enda.
  Fin dag til deg!
  Klem fra Janne

Comments are closed.