Veskedilla

Jeg har pyntet meg litt med høstfarve på veska :o) Lenge har jeg ønsket meg en ny liten selskapsveske og da jeg fikk muligheten til å skaffe meg en med god rabatt slo jeg til :o) Den er akkurat passe stor, i mykt skinn og det er to ulike lengder på reima :o) Her har jeg dollet den opp litt med blant annet min mormors mink. Jeg var helt fascinert av denne minken da jeg var lita, den var nesten litt skummel med snute og ansikt, nå henger den bare til pynt. Jeg er ingen pelsdame, men vesker er flott :o) Vesken har jeg kjøpt hos CarrieAlong. Her finner du massevis av merkevesker som Tiger og Sweden, kofferter, sekker og pengebøker. Noe for enhver smak og i ulike prisklasser med andre ord.

DSCN5239 DSCN5248

Her er vesken sammen med litt mer sommerlige farver. Passer jo godt nå som sommeren igjen har kommet til Trøndelag :o)

DSCN5254 DSCN5255

DSCN5260 DSCN5261

 

 

2 thoughts on “Veskedilla

  1. Anne Valstad says:

    Hei på deg søte du! Vet du, jeg trodde det stod at du hadde vaskedilla og tenkte at, det skulle jeg også hatt et snev av i disse dager, for det er såååå innmari mye som skulle vært rengjort her hos oss. Men, jeg ble både glad og lettet, da jeg så at det stod “veskedilla” og senket skuldrene i en litt mer behagelig posisjon…ha en god “veskefylt” dag da, hehehe! ;) Nyyyyydelig veske du har kjøpt deg, bare sååå kul da :))

    Klem, Anne <3

    • Hverdagsliv Det gode liv says:

      Hi, hi, hi, ja det skulle tatt seg ut…. vaskedilla du liksom :o) Det kunne jeg godt tenkt meg, rydder og rydder for tiden for å komme på plass på rommene vi har flyttet på, men vaskedilla, he, he :o) Ha en herlig dag! Klem

Comments are closed.

Translate »
%d bloggere liker dette: