Vi feirer med friske farger

Temaet er farger og anledningen er to jenters 12 års dag. Den var planlagt i flere uker og i går var endelig dagen kommet. Fredag ble bordet pyntet med friske, glade farger. Lilla og turkis er klare favoritter og lot seg veldig godt kombinere på dette fargeglade bordet. Med 13 til bords…. bestemte vi oss raskt for at duk var unødvendig. Bordet er hvitt og ga et veldig godt utgangspunkt for alle fargene som skulle brukes. Vi brukte hvite papptallerkener som vi byttet ut mellom middag og kaker :o)

DSCN5009

Små turkise navnelapper på sugerørene, holdt styr på glassene.

DSCN5012-001

Bordkort i masse farger, hvert enkelt var unikt :o)

DSCN5019 DSCN5020

Små, glade figurer med sugekopper ble festet til glassene som ekstra pynt :o)

DSCN5023-001 DSCN5024-001 DSCN5025-001

Og solsikkene passet jo veldig godt inn på bordet sammen med disse strålende fargene :o) Sjokladekaken ble suksess til tross for at den ikke er så veldig enkel å dele opp… og ganske mektig er den også :o) Liker du sjokolade, ja da er dette kaken for deg :o)

DSCN5026

 

Også i dag varmer solen godt her midt i Norge. Nå skal jeg på med joggesko før jeg skal i gang med forberedelser til nok et selskap i ettermiddag :o) Det blir i hagen…. helt utrolig at vi kan planlegge å dekke på til selskap ute, herlig :o) Håper dere får en strålende søndag alle sammen! Jeg er så glad og takknemlig for at så mange titter innom meg, da er det sannelig morsomt å skrive innlegg!!

EBFCBFD952F9BCAA999C2D46AE2AFA20

12 thoughts on “Vi feirer med friske farger

 1. Monica Midtun says:

  For et flott bord med så mange glade farger- og for en kake- den må være midt i blinken :)

  Tenker det blir en flott dag og det flotte været i tillegg :)

  Nyt dagen klem fra Monica

 2. Rosehagen says:

  Gratulerer med 12åringen;) Herlig bord du/ dere har pyntet;) Kaken med Kvikklunch er jo så lekker, en liten suksess her i huset;)
  For en helg det har vært i trøndelag;) Håper det varer ut måneden iallefall;)

  Klem fra Ann-Mari

 3. Hanne says:

  Fargerikt og stilig, solsikkene gjorde seg fint på dette bordet:)
  Den sjokoladekaka ser bare så god ut, kan tenke meg at det er en utfordring når den skal deles opp men gjør det noe da – når den er så stilig;D

  Ønsker deg ei god ny uke, her har det også vært litt sommer i helga og jeg krysser fingrene for at den fortsetter i uka som kommer både hos deg og hos meg:)
  Varm klem til deg
  Hanne:)

 4. Diaperdiva says:

  Hei:) Jeg leste kommentaren din inne hos Lammelåret, og ble veldig nysgjerrig da vettu!… For en nydelig og forfriskende borddekking! Lækkert!! Og så fine bilder du tar! Fresht!
  Nå må jeg snoke litt mer rundt her.. Ha en fin mandagskveld!! :D

Comments are closed.

Translate »