Kjøp av kurs eller nedlastbare print i pdf format

Når du kjøper et kurs eller print hos bye9design, så aksepterer du samtidig betingelsene på denne siden.

Det er ingen aldersgrense på innholdet i bloggen og nettbutikken, men jeg oppfordrer til samtykke av foreldre dersom du er under 18 år og ønsker å kjøpe noen av produktene. Endring i betingelsene vil bli så langt som mulig varslet på denne siden innen 30 dager og i egen epost til alle som har kjøpt og betalt for kurs.

Når du kjøper et produkt fra bye9design registreres ditt navn, din epost-adresse og hvor du kommer fra. Jeg vil på ingen måte selge videre eller overlate denne informasjonen til andre.

Nyhetsbrev

Når du melder deg på nyhetsbrevet mitt, må du legge igjen fornavn og epostadresse. Det samme gjelder dersom du skal laste ned gratisprodukter. Jeg vil på ingen måte selge videre eller overlate denne informasjonen til andre.

Hva bruker jeg informasjonen din til

Epostadressene vil bli benyttet til å sende deg de produktene du kjøper, samt sende sende deg et ukentlig nyhetsbrev. Fornavnet vil jeg ha, da det er hyggelig å bli bedre kjent med deg som benytter deg av tjenestene mine. Etterhvert skal merverdiavgift betales og da vil jeg gjøre det enklest mulig ved å skille mellom hvilket land mine kunder kommer fra, derfor må du oppgi hvor du bor. 

Angrerett

Angrerett gjelder ikke ved kjøp av digitale produkter (Angrerettloven kapittel 6 §22):

– tjeneste etter at tjenesten er levert, dersom levering har begynt med forbrukerens uttrykkelige forhåndssamtykke, og forbrukeren har erkjent at angreretten vil gå tapt når den næringsdrivende har oppfylt sine forpliktelser etter avtalen,

– levering av digitalt innhold som ikke leveres på et fysisk medium, dersom leveringen er begynt med forbrukerens uttrykkelige samtykke og forbrukeren erkjenner at angreretten dermed går tapt.

I det du har betalt og registrert deg, har du umiddelbart tilgang til produktene. Derfor gjelder ikke lov om angrerett i dette tilfellet.

Vilkår for bruk

Epostkurs og ebøker

Når du har registrert deg for et gratiskurs, en ebok, eller betalt for et kurs hos bye9design, vil du umiddelbart få tilgang til alt materiell for det kurset du har valgt. Merk at et epostkurs som varer over flere uker vil gi deg tilgang til materialet i den rekkefølgen det opplyses om i innholdet til kurset. Du vil da få tilsendt materiell i den tidsintervallen som er oppgitt. Etter endt kurs beholder du selvfølgelig alt materialet du har kjøpt. 

Du kan skrive ut eller lagre tekst og print fra kurset, men disse er kun til eget bruk. Du kan ikke kopiere og dele innholdet med andre. 

Nedlastbare pdf filer til print

Når du har kjøpt en pdf fil fra bye9design vil filen oversendes deg på den oppgitte epostadressen umiddelbart etter at betalingen er registrert. Du har da tilgang til filen for alltid og kan laste den ned og skrive ut så mange eksemplarer du selv ønsker.

Ingen fysiske produkt i postkassen

bye9design selger ikke fysiske produkter. Alt du kjøper sendes som en pdf fil til deg, på den eposten du oppgir. Du vil altså ikke motta et print eller en bok i postkassen. På denne måten får du tilgang til produktet ditt med en gang, og kan lage så mange eksemplarer du ønsker, til eget bruk.

Betaling

Du betaler online for kurs og medlemskap med vanlig kort eller din PayPal konto. Betaling skjer via trygge og sikre betalingsmetoder. bye9design vil ikke få tilgang til dine kortopplysninger.

Etter at betalingen er registrert, vil du umiddelbart få tilgang til de produktene du har valgt. Merk at tidsintervallene for epostkursene kan variere og at materialet da vil bli sendt fortløpende. For mer informasjon om det kurset du har valgt, se informasjon i selve kursomtalen.

Copyright

Alle epostkurs, alle ebøker og alle print som du kan kjøpe via nettbutikken, er laget av bye9design. Som eneste ansatte i mitt lille firma, bruker jeg mye tid og krefter på å fylle butikken med innhold som du skal få glede av. Jeg ber derfor om at du respekterer copyrighten jeg har på mine produkter. Dette gjelder også de gratis produktene du får tilgang til.

Du kan ikke videresende eller på annen måte distribuere en fil du har kjøpt. Filen er din, og kan brukes til alle dine personlige prosjekter.

Du kan ikke bruke mine print, epostkurs eller ebøker, til produkter du skal selge videre.

Har du spørsmål om dette, vær så snill å ta kontakt med Nina@bye9design.com

Spørsmål

Har du behov for hjelp som omhandler kurset du har kjøpt eller pdf filen? Ta kontakt med Nina@bye9design.com

Før du sender avgårde spørsmålet ditt……

Ta en titt på FAQ siden – “ofte stilte spørsmål”

Har du fortsatt problemer, send meg en epost og så finner vi ut hvordan vi løser det.

Affiliate linker

I noen blogginnlegg vil enkelte produktlinker være affiliatelinker. Det betyr at bye9design får en liten provisjon om du klikker på linken og kjøper produktet. Linkene vil i såfall være merket.

bye9design kan på ingen måte holdes ansvarlig for kjøp via affiliatelinker. Jeg kan anbefale et produkt, men du er selv ansvarlig for dine kjøp og eventuelle klager må rettes til hver enkelt leverandør.