Vinterlig og rustikk borddekking

Jeg har ikke pakket bort julepynten enda, og i motsetning til mange andre som drømmer om vår og primula, har jeg fortsatt skikkelig vinterstemning :o) Ok, det er vanskelig å ha vinterstemning når regnet siler ned utenfor og det er fem plussgrader, men jeg får heller ingen direkte vårfølelse før sola begynner å varme skikkelig. Det er fantastisk å sitte i solveggen og kjenne varme solstråler. Men fortsatt er dette en drøm der framme, og akkurat nå tenker jeg å gjøre det beste ut av den årstiden vi er i :o)
Vinterlig og rustikk borddekking Vinterlig og rustikk borddekking
Pakk ikke bort konglene du har brukt som julepynt, men bruk de også til borddekningen i januar. Sammen med vårlige planter som primula, ulike liljer og tulipaner er de flott følge til vinterens middagsbord. Og der ser dere at jeg jammen trakk inn primulaen likevel :o) Ja, den er en nydelig plante og sammen med kongler gir den en solvinter følelse.
Vinterlig og rustikk borddekking
Det er nok langt fra sikkert at vi får dekt slike bord ute i hagen på denne årstiden her i Norge, men like herlig vil et slike bord være inne også :o)
Vinterlig og rustikk borddekking
Vinterlig og rustikk borddekking
Vinterlig og rustikk borddekking
Vinterlig og rustikk borddekking
Vinterlig og rustikk borddekking
Herlig vinterstemning ved dette bordet…..
Vinterlig og rustikk borddekking
Foto: Pinterest
I morgen fyller en av mine sønner 18 år og nå har jeg lett ideer for å pynte ekstra for selskapet hans :o) Nå skal jeg ut og fylle opp lageret med stearinlys og servietter. Frøkna mi på 11 er en kløpper til å brette servietter så det skal bli hennes jobb. Da skal jeg gå i gang med forberedelser til myndighetsdagen for nest eldste sønn :o) Håper dere alle får en god januar dag.
EBFCBFD952F9BCAA999C2D46AE2AFA20

4 thoughts on “Vinterlig og rustikk borddekking

 1. Brunt sukker says:

  HEI SKJØNNE NINA!
  SÅ NYDELIGE BILDER
  MED MASSE INNSPIRASJON
  HELT ETTER MITT HJERTE:)
  GRATULERER MED 18 ÅRS DAGEN TIL DI SØNN
  NYT DAGEN KLEM ELI:)

 2. Livets små øyeblikk says:

  Du er bare så super som deler all inspirasjonen du finner, for en som meg – som ikke helt har dreisen på dette med borddekking – så er bloggen din en gullgruve;)
  Gratulerer til sønnen som er 18
  og god klem til deg:)

Comments are closed.