Vinterpyntet i stua

Det er utrolig gøy å gi stua et litt lunere og mer vinterlig preg nå som adventstiden nærmer seg. Store, grønne planter har jeg skaffet meg flere av, og de er på vandring rundt omkring for å finne den perfekte plassen med lys og varme :o) Her hvor spisestua vår står, har vi dekket på til kakaofest :o) Det har vært ganske kaldt ute her de siste dagene og da hører liksom kakao med. Og skal man drikke kakao, da må man ha store kopper som er gode å holde i. Jeg har ønsket meg store, hvite krus lenge, men har ikke helt klart å finne noen som var akkurat slik jeg tenkte….
DSC_4609Men så kom jeg over disse koppene fra Høganas keramik. De er akkurat slik jeg ønsket meg, store og runde med gode hanker å holde i. Til koppene hører det med et lite fat i tre. Egentlig var det fatene som gjorde susen. Kombinasjonen av den hvite, matte keramikken og trefargen er lekkert!
DSC_4649

Du får samme settet også som kaffekopper og som espressokopper :o) Du finner flere gode tilbud fra glassoginterior.no hvor mine kopper kommer fra. Her finner du nok helt sikkert noe som passer både til deg selv og kanskje noen julegaver. 
DSC_4612

Inviter til et vinterselskap

Et vinterselskap har en helt egen stemning synes jeg. Hva med å invitere til et helt hvitt vinterselskap eller et kakao selskap eller kanskje du har bursdag på denne årstiden. Disse dobbelsidige vinterinvitasjonene som du kan redigere teksten på, finner du i nettbutikken min. Du kan skrive ut så mange du vil. Duse vinterfarger og vintermotiv er vakkert og vil du friske de litt mer opp, kan du selv tilføre litt farge du liker eller kanskje ørlite glitter.

https://www.bye9designprintshop.com/produkt/invitasjon-vinterens-farger-redigerbar/

Skal det være vinterstemning så skal det…. Vi har funnet fram et lite sitteskinn som vi har pyntet med på bordet. Trollhasselen får ligge som bordpynt inntil den skal pyntes til jul.

DSC_4613-001

Levende lys får jeg aldri nok av på denne tiden og med kakao i koppen og tente lys er det bare å finne roen.

DSC_4619-001

Koppene falt også i smak hos de yngste. Store kopper, gode å holde i og med masse godt i.

DSC_4642

 

Egentlig liker jeg aller best kakao med krem, men kjempedigre marshmallows er ikke så dumt det heller.

 

DSC_4651

 

Da er uka igang igjen og jeg har planer om å komme langt i innpakking av adventspakker. Det er sannelig godt vite at det meste er på plass og at jeg slipper å stresse med det :o) Noen pakker i dag og noen pakker de neste dagene så er jeg i mål. Ha en herlig dag da dere!

EBFCBFD952F9BCAA999C2D46AE2AFA20