Vinterstemning i hagen

I dag har jeg igjen forstått hvorfor jeg trives best med sommer og sol. Ja, jeg liker jo vinteren veldig godt også, men da skal det være vinter!! Med minus 10 og knitrende, glitrende strø, gjerne med trillrund måne og masse stjerner på himmelen. Speilblank is på gårdsplassen, slapsesnø i gatene, nei det kan jeg gjerne være foruten.

Vinterstemning i hagen

Jeg vil ha skøyteis og minusgrader tilbake :o) Ta en pustepause i snøkanten og varme meg på en kopp te mens ungene skøyter videre :o) Det er vinterstemning det. Jeg liker å gå på skøyter, det er mye morsommere enn å gå på langrennski. Mine første skøyter fikk jeg først i voksen alder så skøyteferdighetene er ikke på topp, men jeg går i alle fall støtt både forover og bakover nå :o) Vakre piruetter får jeg derimot ikke til :o)

Vinterstemning i hagen

Det finnes mye god snaddermat som tåler å bli tatt med ut i kulden. Kokende vann på termos og ulike poser med pulverkakao, solbærtoddy eller te om det er vanskelig å velge :o)

Vinterstemning i hagen

Her har jeg funnet fram tørket elgkjøtt og viltpølse. Det flotte spekefatet er en gave og er supert å bruke til å skjære på samtidig som det kan brukes til serveringsfat. Et godt og varmt sitteunderlag er et must og jeg synes disse skinnlappene fra villsau er veldig fine og ikke minst varme :o)

Vinterstemning i hagen

Gode varme ullvotter er praktisk på skøyteisen. Jeg er så glad i disse tovede vottene med litt pynt på.

Vinterstemning i hagen
Skøyteisen kommer nok tilbake i løpet av vinteren og jeg er klar.
Vinterstemning i hagen
Håper dere får en fin fin fredag alle sammen. Snart er det jammen meg helg igjen.
EBFCBFD952F9BCAA999C2D46AE2AFA20

One thought on “Vinterstemning i hagen

Comments are closed.