Vinterstemning i stua mi

Hei dere :o) I dag var det sannelig kaldt ute, lenge siden sist vi har hatt både snø og minusgrader her jeg bor. Med snøen kommer også lyset, og i januar har jeg ingenting imot både snø og mest mulig lys. De siste dagene har det rett og slett vært risikosport å bevege seg utendørs uten reflekser både her og der :o) Når helga kommer har jeg for vane å kjøpe inn noen friske blomster dersom vi skal være hjemme. Denne helga ble det både roser og tulipaner :o) For noen år siden kjøpte jeg et lite konsollbord som til stadighet får nye varianter av pynt og ting og tang. I jula troner alltid pepperkakehuset her, etterpå blir det litt tomt her før jeg begynner å flytte og ordne. Det fine med dette border er at alt kan stå i ro her. Det er ingen som skal bruke det til lekser eller pusling eller mat :o) Akkurat nå passer jo disse stolte dyrene utmerket inn i pynten :o)

DSC_8449

Rett og slett herlig å se snøen i trærne utenfor. Vinduskarmene er forresten mitt nye prosjekt. Enten må det lakkeres her eller så må det males….. noen som gjetter hva det blir :o) Jepp, male…. Så nå skal det slipes lett, maskeres og males :o)

DSC_8438-001

Tulipaner er vakkert. Jeg falt for disse lyse med et svakt rosaskjær. Diamanten prøves ut på flere ulike steder :o)

DSC_8444

Jeg har også diamanten i gullfarge, men den skal få ligge et annet sted :o)

DSC_8446

Lysene tenner jeg selv om det fortsatt er lyst ute, god stemning mot vinterlandskapet.

DSC_8461

En av mine favorittlysestaker. Akkurat passe rustikk, minner meg litt om Eiffeltårnet, hi, hi :o) Jeg liker veldig godt å blande det rustikke med det fine, så sølvlysestaken får ofte følge med denne :o)

DSC_8450

Primula, vårblomsten på linje med perleblomsten :o) En liten fargeklatt inn i stua, holder seg lenge bare den får nok vann.

DSC_8456

Nå skal jeg komme meg avgårde, Panduro butikken skal få besøk av meg i dag. Lim til et digert puslespill skal skaffes, det er jo for galt å ødelegge et puslespill som det er nedlagt mange timers arbeid i. Attpåtil er motivet stilig, så da går det an :o) Håper dere får en herlig lørdag alle sammen :o)

EBFCBFD952F9BCAA999C2D46AE2AFA20