Vinterstemning og julegavelapper

Akkurat nå sitter jeg og titter ut på et landskap kledd i vinterskrud. Trærne er hvite, det er kaldt, og for den som er interessert, snøkanonene i slalom bakkene går for fullt. Vinter og snø var noe vi savnet da vi hadde hytte ved sjøen, men nå ser det ut til at vi skal få drømmen om skikkelig vinter oppfylt. Med snø i grantrærne og bare en uke igjen til advent, nå begynner den rette stemningen så smått og sige inn over meg. Jeg har kost meg med å lage gavelapper til alle som følger nyhetsbrevet mitt. I dag skal du også få sjansen til å laste de ned. Jeg elsker print, det er rett og slett superenkelt å printe ut egne gavelapper, og du kan til og med lage din helt personlige vri på dem, ved å pynte de med glitter og farger. Gavelappene du ser på bildene kan du få av meg i dag. Jeg har skrevet de ut på tykt papir slik at de holder seg fine på gavene. Om ikke printeren din takler tykt papir, så løser du det ved å lime hele arket på et ark med den tykkelsen du vil ha, før du klipper ut. Enkelt og greit og litt hjemmelaget og koselig. 

Gull er klassisk og hører julen til, den nordiske stilen er tatt vare på gjennom enkle linjer, ispedd litt sort og hvitt. Gavelappene er like fine på hvitt papir som på farget papir. Ruller med "gråpapir" er rimelig, og i tillegg er det lekkert som gavepapir. Dress det opp med enkelt gavebånd slik som her og pynt med disse gavelappene. 

Silkebånd er lekkert gavebånd og gavene blir straks litt mer personlig og forseggjort. Gavene våre er pakket inn med silkepapir og bånd fra Ikea.  

Sett ditt eget preg på gavelappene. Bruk sølv, gull eller annen farge på tusjen og lag prikker på innsiden av den sorte kanten. Legg farge på deler av figurene enten med tusj eller glitterlim. Vips så har du dine personlig gavelapper. 

Gavelappene får du kjøpt i nettbutikken min, men om du er følger av fredagshilsenen, ligger de tilgjengelig for deg i biblioteket. Du kan melde deg på fredagshilsen i boksen under blogginnlegget. 

Jeg blir kjempeglad om du har lyst til å bruke gavelappene. Tar du bilder og legger ut på sosiale medier hadde det vært koselig om du setter på #bye9design. Del gjerne dette innlegget med andre som kan ha glede av å bli kjent med bloggen min, det er bare å trykke på en av knappene nedenfor. Tusen takk for at du deler! Håper du får en superduper søndag og førjulstid! 

​Klem fra Nina