Vinterstemning

Vinterstemning, ja, jeg kjenner den kommer krypende nå. Den kommer i takt med at gradestokken kryper nedover, rimfrosten som legger seg over gresset, den iskalde luften som gjør det så godt og friskt å være ute og enda bedre å komme inn i varmen etterpå. Vinterfargene mine er hvitt, grått og natur og nå har jeg pyntet loftstua i disse fargene. Månedens utfordring hos NIB (Norske interiørbloggere) er nettopp vinterstemning. Fortsatt er det januar og februar som er vintermåneder for meg. Men november kan pyntes opp til å bli en herlig vintermåned med masse stemning i den også :o) Jeg tenner lys i sølvstaken, det funkler og glitrer og minner meg om sola som skinner i snøen og lager vakkert lys. Dette bildet er mitt bidrag til NIB sin utfordring, vinterstemning :o)

DSC_6565-001 DSC_6570-001

Vinter for meg er hobbytid. Datteren min har brettet mange bøker, de er utrolig dekorative, kaffe og juleblader er koselig på denne tiden :o)

DSC_6578 DSC_6580

Mer å kose seg med på kalde dager…. Lage kort og sy sammen ullkuler i mine vinterfarger :o)

DSC_6581

Vi kommer selvfølgelig ikke unna saueskinn og ullpledd på iskalde dager :o)

DSC_7747

 

Bordet på bildet er nylig blitt helt hvitt, før jeg startet hadde det mørkerøde bein og lutet bordplate, jeg er fornøyd med endringen :o) Ved dette bordet spiste jeg mine måltid som lita jente, koselig å ta vare på det synes jeg :o) Håper dere alle får en strålende kveld!

 

2 thoughts on “Vinterstemning

 1. Reidunn says:

  Så fint bordet ditt ble!!
  Ekstra gøy når du har gode minner fra det som liten:)
  De brettede bøkene er så utrolig stilige!!
  Nydelige bilder du viser!!
  Ha en koselig kveld:)
  God klem fra Reidunn

Comments are closed.

Translate »