Winterwonderland – Åre igjen

Kaldt men flott….Jeg får aldri nok av gnistrende, strålende, hvit snø. 28 kalde grader var det da vi tok turen over fjellet for å nyte noen dager på hytta. Det var derfor fantastisk godt å komme rett inn i en varm hytte og nyte vinternatten, stjernene og noe varmt i koppen. Dagen etter var det full aktivitet i bakkene og skiløypene, noen foretrekker å gå uten ski på beina og det gjorde vi denne strålende dagen. En frisk tur fra Sadeln og opp til Copperhill var godt for kropp og sjel. Trærne ligger snøtunge, og den herlige gnisselyden som skoene lager når du går på snø.

Åre - Copperhill - Winterwonderland

Åre - Sadeln - Copperhill - Winterwonderland

Her er vi på tur opp bakkene og vi har fantastisk utsikt til Åreskutan. På baksiden av den ligger Åre sentrum og vm bakken. Åre skal om noen år, igjen arrgangere vm, så da blir det nok folksomt i bakkene. Det blir spennende å oppleve et slikt arrangement på nært hold.

Åre - Sadeln - Copperhill - Winterwonderland

Årebjørnen som disse bildene er tatt fra, har blitt et stort boligfeltet med alle sine hytter og hus. Det ene flottere enn det andre. Helt på toppen ligger Petter Stordalens Copperhill, et digert hotell, kanskje mest kjent for sine kobberutsmykninger innvendig. Det er vel verd å ta en stopp for å se seg om, ta en kopp kaffe eller kanskje overnatte og nyte skiløypene utenfor.

Åre - Sadeln - Copperhill - Winterwonderland Åre - Sadeln - Copperhill - Winterwonderland

Har du vært på Copperhill det siste året, da har du nok lagt merke til denne hytten…. Om den ikke allerede har blitt det, så blir den vel, en av de mest fotograferte hyttene i Åre, for her holder Zlatan til. I alle fall er det fotballspillerens hytte og en og annen gangen vil jeg tro han titter innom. Om han titter ut gjennom vinduene, kan han nyte en fantastisk utsikt til Åreskutan og Åresjøen.

Åre - Sadeln - Copperhill - Winterwonderland Åre - Sadeln - Copperhill - Winterwonderland Åre - Sadeln - Copperhill - Winterwonderland

Vel nede i Sadeln igjen, er det gøy å gå turer rundt i feltet og titte på alt det nye som kommer opp. Her går det i ekspressfart og det er alltid noe nytt som har skjedde mellom hver gang vi tar turen.

Åre - Sadeln - Copperhill - Winterwonderland

Jeg avslutter med et bilde fra stua vår, slik starter ofte dagen, med strålende farger fra soloppgangen, kaffe i koppen og en laaaaang frokost. Ta gjerne en titt inn i hytten vår om du vil. 

Åre - Sadeln - Copperhill - Winterwonderland

Etter mange dager med snø og gnistrende kulde, er det nå dessverre blitt mildvær og slapseføre overalt her hjemme. Vinteren er så flott når den er vinterkald og stabil, men når det nesten er klin umulig å gå utendørs uten pigger på beina, da er det ikke så morsomt lenger. Bilene suser forbi og sender de flotteste vannsøyler rett opp og avsted i retning fortau og gangveier. Jeg vil ha vinteren tilbake! Uansett vær….. Ha en strålende dag!

Klem fra Nina